Všichni vetřelci půjdou pryč! Projev ABB na třetím táboru lidu

Vážení přátelé, vítám Vás na třetím táboru lidu a velice si vážím toho, že jste v těchto tropických vedrech přišli a mnozí z vás dokonce přijeli z dalekých koutů republiky. Tak je to správně, protože doba je velmi vážná a český národ čelí jedné z největších hrozeb.

O tom, proč jsme zvolili pro tento tábor lidu právě bájný Vyšehrad se vší jeho slavnou historií, už mluvil Jan Skácel a budou o tom mluvit i další řečníci.

Řeknu jen tolik, že v těchto místech se tvořily dějiny našeho národa. A zde se také tvoří dějiny obrozeného českého národa. My všichni, kteří jsme sem přišli, píšeme dějiny novodobého českého národního obrození, protože jen národovectví může být řešením krize, do které se Česká republika dostala.

Tudy šly dějiny a tudy zase půjdou. Zde se rodil národ a tady se také obrodí. Jsme toho svědky a iniciátory.

Nejsme na Můstku, kde se může ocitnout někdo náhodou. Zde na Vyšehradě, kde se obvykle demonstrace nepořádají, se scházejí jen ti, kteří vědí, co se děje. Proto půjdu rovnou k věci.

Nejprve mi dovolte shrnout situaci od posledního táboru lidu, abychom si ujasnili, čemu čelíme.

1)
Těsně před druhým táborem lidu, takže jsem to už nestihl zmínit v projevu, jsme se v tichosti dozvěděli, že podle jakési Rady Evropy Česká republika ratifikovala Úmluvu o účasti cizinců na veřejném životě na místní úrovni. Tedy schválila směrnici, podle které budou moci cizinci u nás například volit a být voleni.

Právo všech cizinců z kteréhokoli světadílu budovat v České republice svá místní sdružení pro obhajobu svých zájmů a projevů své kulturní svébytnosti, právo cizinců zakládat vlastní odbory, právo cizinců volit v místních volbách nebo povinnost České republiky seznámit cizince s jejich právy se stane od 1. listopadu 2015 realitou.

Je nabíledni, že se to bude týkat i vetřelců. Psalo se o tom jen v nezávislých webech, politici a média to absolutně zamlčeli.

2) Znovu se potvrzuje, jak vláda lhala. Sobotkových 1.500, samo o sobě hrozivé číslo, je jen vrcholkem ledovce. Podle zpráv v mainstreamovém tisku to bude několik tisíc. Ministerstvo vnitra prý počítá na příští rok s 5000 až 7000 vetřelci. Letos jejich počet odhaduje na 3.500

3) Sobotkův projekt přijetí vetřelců má začít až v září. Ale už nyní jsou všechna azylová zařízení v ČR plná a narychlo se navyšují kapacity a otevírají se nová zařízení. Už nyní zde máme 1.800 odbavených vetřelců v azylových domech a dalších 1.800 vetřelců česká na vyřízení procedur. Takže už nyní je u nás vetřelců 3.500. Když spočítáme, že s nimi přijdou i jejich rodiny, na což mají podle legislativy EU právo, pak se můžeme těšit do konce roku na desítky tisíc vetřelců.

To ale není vše. Z novin se dozvídáme, že policisté pochytají stovku vetřelců denně. A kolik jich nepochytají? Když to vynásobíme, je to 36.500 lidí jen bez rodin ročně.

4) Vláda absolutně selhává i v tom vetřelce uhlídat. To, co se děje v Maďarsku – vzpoury vetřelců – už přišlo i k nám. I v Bělé pod Bezdězem a na dalších místech se vetřelci bouří. Ministr vnitra Chovanec to nezvládá. Přijede někam na inspekci a když odjede, vetřelci v táboře se mu vzbouřili.

5) vláda už nyní přímo ohrožuje bezpečí a životy občanů ČR. Několik desítek vetřelců byla nucena propustit kvůli procesním pochybením (nebo to byl záměr?) a ti se nyní volně pohybují po České republice. Jak dlouho budeme čekat na první krádeže, napadení, znásilnění, vraždy? Zkřiví se vlas jednomu z občanů ČR a tato vláda za to ponese přímou odpovědnost.

6) Vláda se chová nejen nezodpovědně, ale přímo šíleně. Místo aby udělala to nejjednodušší, nejlevnější a nejúčinnější – uzavřela hranice, jak jsme ji k tomu opakovaně vyzvali – a na hranici skenovala kamiony, ve kterých se vetřelci převážejí a podezřelé kamiony ihned obracela a na území ČR je vůbec nevpustila, dělá to, že je vědomě pouští na území republiky, tam kamiony kopntroluje, vetřelce z kamionů chytá a umísťuje do zařízení. Proto jsou tato zařízení už nyní plná, ačkoli Sobotkův projekt má teprve v září odstartovat.

Jak je to možné? Jde o byznys.

Jde o byznys, na který jsou napojeny pravdoláskařské a vlastizrádné neziskovky, dále firmy, které profitují z nových zakázek stran péče o vetřelce, převaděči – řidiči kamionů z Balkánu, kteří vědomě vetřelce převážejí za úplatu. Nevěřím tomu, že z toho neprofitují i ti vlastizrádní politici, kteří na to dostávají dotace z EU.

Je to tedy – kromě snahy rozložit a infikovat národ, rozředit v našem případě homogenní bílou populaci – jeden velký kšeft. Za ničím nekryté vytištěné papírky (eura či dolary) probíhá demontáž národa, na které si politici a další zaangažování ještě krásně nakradou a zbohatnou.

A kdo to celé řídí? Když tu před týden jeden statečný Slovák řekl, že nitky vedou k našim zajordánským přátelům, policie ho sebrala. Nemohu v tuto chvíli udělat nic jiného, než říci, že s Mariánem Magátem souhlasím. Stejně jako s myšlenkou nebezpečí míšení ras, o které mluvil.

Ale co s tím?

Že jsme ve velkém průšvihu, víme skoro všichni a dochází to stále více lidem. Teď už není čas na řečnění, musí se jednat. Národní demokracie má řešení.

Dovolte, abych shrnul, co vidím jako podstatné z hlediska ubránění českého národa.

1.

Naše dřívější heslo – Ani jednoho uprchlíka – je už bohužel beznadějně zastaralé. Už je pozdě. Jsou jich tu tisíce. Už jsou tady, mezi námi. Zamezit jejich vstupu už nejde.

Proto máme nové heslo:

Všichni půjdou pryč, do posledního vetřelce. Všichni ti, kteří přišli v této umělé vetřelecké vlně, budou odsunuti. Do jednoho. Nemilosrdně a bez slitování.

2.

Slíbili jsme domobranu. Svůj slib jsme splnili. Národní demokracie iniciovala vznik Národní domobrany České republiky, která má usnadnit vznik jednotlivých domobraneckých oddílů a zastřešit už ty vzniklé. A o tom, že už některé existují, jste měli možnost se přesvědčit. V Děčíně Tyršův prapor, na Vyškovsku Jižní Haná, další na Frýdeckomístecku a na jiných místech republiky. Poskytli jsme také metodické pokyny, jak domobranecké oddíly formovat, takže očekáváme, že  od této chvíle začnou masivně vznikat.

A pracujeme na splnění i dalších věcí, které jsme oznámili dříve.

3.

Vláda. Už jsme řekli, že musí padnout. Tato vláda tak veliký podvod na národu, kterého se nyní dopustila, nepřežije. A nepřežije ho ani tento režim jako takový – polistopadový liberální režim, který takové zhůvěřilosti umožňuje. Předpokládám, že až se všichni vrátí z dovolené a zjistí, že máme v zemi nezvanou návštěvu a až nám všem dojde, co to do budoucna znamená, národ povstane a tento režim svrhne. Tento režim brzy padne a my se už nyní připravujeme na to, co přijde poté.

Ale tentokrát to nebude jako v listopadu 89, kdy vše bylo předem domluvené a připravené a kdy se do funkcí dostali bývalí komunisté židovského původu (tzv. pravdoláska). Tentokrát dojde k opravdové změně režimu a tento národ už nepovedou cizinci, ale my sami. Češi, Moravané a Slezané.

Připomínám, že podle eurobarometru, jakkoli mám k agenturám na průzkum veřejného mínění výhrady, je 80 procent Čechů proti vetřelecké invazi. Je to nejvíce z celé Evropy. Za námi jsou jen Lotyši a Slováci. Ale Češi jsou nejvíce negativně naladěni proti tomu, co se tu děje. Bohu díky za to.

Připomínám v této souvislosti Článek 23 Ústavy České republiky:

Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.

Co z toho plyne?

Už si nenecháme diktovat, budeme diktovat my sami.

Tato země odejde z Evropské unie a z NATO. Obnoví svoji vlastní svrchovanost. Jsme k tomu povinni pro naše předky, jejichž fotografie tu máme s sebou. A musíme to učinit i pro naše děti.

Jsme tomu blíže, než si myslíme. Změna je na dosah.

Z malých kroků se rodí velké činy. Z toho, co dnes děláme, povstane slavná budoucnost. Český národ nejenže přežije vetřeleckou invazi, ale vyjde z této krize posílen, obrozen a sebevědomý.

Když jsem si chystal projev, věděl jsem, že budu chtít mluvit o blanických rytířích. Myslím, že v době ohrožení národa je správné se k nim v mysli vztahovat a věřím, že nejen já jsem si na ně vzpomněl. Ale dostalo se mi do ruky hudební CD začínající skupiny Rota nazdar, mimochodem skupiny našich přátel z Prostějova, kde je mezi mnoha jinými krásnými vlasteneckými písněmi i jedna, která se jmenuje Blaničtí rytíři.

Říká se v ní (a ta slova se mne velmi dotkla):

Nehledej rytíře v nitru hory, najdi ho ve své duši.

Tedy – blanické rytíře, kteří naši zemi zachrání, až bude nejhůře, hledejme v sobě. Nespoléhejme na to, že někdo za nás ten boj vybojuje. My ho musíme vybojovat. A my ho vybojujeme.

My jsme totiž blaničtí rytíři. Vy jste blaničtí rytíři. A tento tábor lidu na tomto bájném místě je táborem blanických rytířů.

A my zde slavnostně slibujeme, před našimi předky, před velikány, kteří leží pár desítek metrů od nás na Slavíně, že budeme bránit svoji zemi.

Naši zemi nedáme.

Naše země, naše věc!

Podekovani za ucast

Vyšehradská přísaha:

Slibujeme

zde před zraky patrona českých zemí sv. Václava

před zraky velikánů našich dějin

na tomto posvátném místě

v kolébce české státnosti

v pokoře před generacemi těch, kteří český stát budovali

v pokoře před generacemi, kterým tento stát jednou odkážeme

že budeme bránit český národ

seč nám síly budou stačit

před nepřáteli vnějšími

i nepřáteli vnitřními

a nikdy ho nezradíme

to slibujeme na svou čest

Vlasti zdar!

Praha, Vyšehrad, 15. srpna 2015

Příspěvek byl publikován v rubrice Národní demokracie. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář