S rodinou

Svatební fotografie, Poděbrady

svatebni

Syn Kristián Adam

tyn

tyn2

Mé dvě kočky

kocky

Dcera Beátka, 2013

bea

bea2

Mopsice Bibi

bibi

28 komentářů u „S rodinou

  1. Ahoj Adame, se zájmem jsem si precetla nekolik Vasich clanku na str. Cerninskych rozhledu. Moc Vam fandim, je to opravdu velmi potrebne psat otevrene a bez cenzury o pomerech, jake jsou na MZV. Diky!

  2. Dobrý den. Píšu kvůli článku o metodické příručce pro výchovu k rodičovství. Nijak jste nezmínil fakt, že jde o příručku pro UČITELE. Má i v těch Vámi nevítaných tématech dodat oporu učitelům, kteří by mohli být nejistí ve chvíli, kdy je zkusí žáčci provokovat. A takových je dost, věřte mi. Sama jsem se takovou výchovou zabývala 7 let, od ZŠ po učňáky a můžete věřit-nevěřit, znalosti děcek byly tristní. V té brožuře je i výchova k tomu, jak umět říct NE, když ciozí člověk láká, kam nemá, nebo když kdokoliv chce sahat na místa, která jsou intimní.
    Mne totiž na celém humbuku zaráží spíše to, jak je možná tak drastická proluka mezi tím, co jsem na osvětě pracovala já, a tím, že dnes kompaktní a mnohaletá osvěta, roztažená na celou ZŠ (takže děti se učí mnohem dříve obraně před násilím, šikanou a zneužíváním, než ony záležitosti výlučně sexuální) budí takové pozdvižení.
    Jako publicista jste mne překvapil. Máte docela široký rozhled a strhal jste tu přítučku tak, jako kdyby šlo o něčí zadání. Škoda.

  3. Proboha přestaňte používat ten blur efekt. Vypadá to neskutečně kýčovitě a dost nepřirozeně. Děkuji

  4. Vážený pane, ve Vašem článku není nic původního, variací na podobné texty už bylo napsáno hodně. Zaujalo mě spíš to, že píšete o svém zájmu o diplomacii. Pokud to tak je, měl byste se seznámit alespoň se zásadami společenského oblékání. Obléknout se proti všem pravidlům při příležitosti oslavy státního svátku a ještě si to vyvěsit v oddílu Rodina na své stránky to už není jen Vaše ostuda.

    • Naopak – hadry nehadry Pan Bartoš je cílevědomý člověk -ví co chce a jde si tvrdě za tím – nenechte se zmást jemným hláskem kterým podtrhuje neochvějnost svého „hodnotového ukotvení“- uvedení do dobré společnosti panem prezidentem – náčelníkem Sebestředem Narcisem Prvním (U severoam. Indiánů dostal válečnické jméno Dědek Zaťatá Brada) je jen začátek. Pan Bartoš to dotáhne daleko a konzervativně-dekorativní kapesníček v kapsičce tvídového sáčka a lulka z kořene skotského vřesu budou svědky ještě mnoha zaumných disputací našich předních bardů – obhájců našich svobod proti zavilosti nenávistných rozeštvávačů…:-)

      • Nevím, čím je skotský vřes zvláštní, nicméně dýmky se z něj nevyrábí…
        Co se týká zbytku Vašeho příspěvku, mohu za svou osobu konstatovat pouze : kolik višní,tolik třešní…

  5. Jsem rad ze Jste a ze delate to – co delate. Mate a budete mit hodne nepratel, snad Vas to nezlomi a zustanete verny svym hodnotam, ktere jste si nastavil!

  6. Zdravím Vás, pane Bartoši. Vážím si Vás pro Vaši statečnost a naprosto přesné a pravdivé postřehy. Přeji Vám hodně zdraví, sil a inspirace pro další tvorbu. Nenechte se zastrašit, protože je naprosto jasné, že se časem můžete pro svou upřímnost stát „někomu“ velice nepohodlným.

    PS: Máte krásnou ženu a syna. A psa samozřejmě taky. Zdravím i je.

    Michal

  7. Vazeny pane katoliku, ktery jste si podal ruku s nejvyssim panem katolikem,
    vsimla jsem si, jak ve Vas rezonuji slova pravda a laska a jak jim pridavate originalni nove vyznamy. Skoro se zda, ze jste jimi tak zaujaty, ze Vas uplne dobehly.
    Preji Vam vse dobre a prosim Vas dejte na sebe pozor, abyste z te pravdy a lasky uplne nezblbnul.
    Zdravim

    • Skoro se zda, ze jste jimi tak zaujaty, ze Vas uplne dobehly….
      Skvělý postřeh, Heleno 🙂 promluvila ste mi z duše – nemusím se rozepisovat o zastydlých rádoby konzervativních skautech

  8. Teda bůh s Vaší rodinou. Snad Vaše děti budou mít více rozumu. A to je asi víc než pravděpodobné , protože horší to snad už ani být nemůže. 🙂

  9. Lol, to je solidní, nevím čím to, ale ty fotky působí hrozně bizarně, ať už to je ta silná paní vedle toho pána, nebo jeho rádoby stylizace na fotky, nebo to nebohé dítě, ale působí to děsivě.

  10. Ve Vašj tváři vidím sklony psychopatické….prosím okamžitě přijdte na kliniku léčit. Chci zachránit lidi kolem Vás. Hrozí jim obrovské nebezpečí. Jste životu nebezpečný..

  11. Vážený a Drahý Pane Adame Bartoši,
    podle nás, jste krásný člověk a pro celou naší rodinu i široké okolí našich přátel jste skutečný HRDINA a čestný Boží bojovník za PRAVDU… Vidíme, že jste také milující bytost, která má ráda nejen svou krásnou rodinu, ale také celý tento náš Český národ a zemi, už ale tak napadenou a prolezlou škůdci, zrádci svobody a skutečné demokracie a téměř již ovládanou zhoubou židovské mafie a všech těch jejich izraelských cvičených opic, co posluhují ve své omezené nenávisti vůči zbytku celého světa tomu, co už ale naštěstí skončilo a co nazývají vyhlazením všech mírumilovných lidí planety, v jejich psychopatickém plánu New World Order (Nový Světový Řád)-neboli rasistická okupace a totalitní kontrola nás všech, které považují ve své omezenosti za svoje otroky… Ale celý tento jejich plán skončil, protože celý svět se probudil z temnoty nevědomosti a již téměř všichni vědí, kdo za tím vším násilím, peněžní lží a podvody a cíleným zadlužováním národů a všemi jejich válkami a mediální manipulací opravdu stojí…
    Jsou již odhaleni a usvědčeni.

    Děkujeme Vám tedy, že jste na straně skutečné PRAVDY a LÁSKY a pomáháte SVOBODĚ a demokracii v naší krásné České vlasti
    a tím i celém světě…
    Bůh žehnej Vám i celé vaší rodině 🙂

    s Láskou a hlubokou úctou se Vám klaníme
    a děkujeme Vám celá naše rodina i široké okolí přátel
    Ing. Vítězslav Čech

  12. Adame B. Bartoši spojení s Kádrmanem a Hrudkovou je dokonalá harmonie postižených lidí,kteří tu jsou jen aby ostatním škodili. Prosím dejte nám pokoj!

Napsat komentář